Er Bitcoin på vei tilbake under $ 10 000? Usikkerhet vokser når handelsmenn nøler

11. September 2020

Etter måneder med bullish gevinster, kunne kryptomarkeder være rettet mot en nedkjøling.

Denne uken testet Bitcoin Evolution mettle over $ 10.000-nivået. Etter å ha dyppet fra rundt 11 200 dollar til rundt 10 250 dollar fra torsdag 3. september til fredag ​​4. september, har Bitcoin ikke vist noen tegn til å stige tilbake over 11 000 dollar.

Faktisk dyppet Bitcoin til og med under $ 10 000-marken ved flere anledninger denne uken, og nådde tilbake til pristritorium som ikke har blitt sett siden slutten av juli.

Det mest mangfoldige publikum til dags dato på FMLS 2020 – der finans møter innovasjon

Bitcoins bevegelse nedover de siste ukene ser ut til å ha forandret fortellingen om hvor Bitcoin er på vei videre. I løpet av store deler av august virket Bitcoins over $ 12 000 inspirerte analytikere til å tenke stort: ​​Bitcoin var på vei mot $ 20 000, nei, tjen $ 50 000.

Nå ser fortellingen rundt Bitcoin ut til å ha kommet tilbake til om Bitcoin kan holde seg over $ 10.000-merket.

Imidlertid er fallet tilbake mot $ 10.000 kanskje ikke helt uvelkomment. CoinTelegraph rapporterte at „på mellom til lang sikt forventer handelsmenn at Bitcoin vil komme seg og oppfatte den pågående konsolideringsfasen som en sunn tilbaketrekning.“

Med andre ord, denne siste tilbaketrekningen kan være den siste rensingen av spekulativ overkjøp fra prisen på BTC. Tross alt kan holdet over $ 11 000 som fant sted gjennom store deler av august, ha ført kjøpere inn i markedet som var utelukkende interessert i kortsiktige gevinster.

Bitcoin Teeters on the Edge på $ 10k

På den annen side er CME-gapet som ble dannet rundt 9 700 dollar i forrige uke fortsatt en trussel. Et ‚CME-gap‘ refererer til et fenomen der Bitcoin-markeder gjør et skarpt, plutselig trekk utenfor ordinær handelstid for CMEs Bitcoin-futuresmarkeder, noe som resulterer i et bokstavelig „gap“ i Bitcoin-pristabeller.

Ofte når dette skjer, vil Bitcoin-prisen til slutt falle tilbake til nivået der gapet opprinnelig ble dannet. Denne tilbakeføringen i prisen på Bitcoin ‚fyller‘ gapet. Derfor, fordi gapet er rundt $ 9700-sonen, tror noen analytikere at Bitcoin er på vei i det minste så lavt før noen meningsfulle, langsiktige gevinster vil være mulig.

Selv om det er noen analytikere som mener at Bitcoin er en så varm vare at gapet kan forbli „tomt“

Den anerkjente kryptokurrencyanalytikeren Willy Woo twitret for eksempel at ”Jeg vil si at det er en god sjanse for at dette CME-gapet kanskje ikke blir fylt, så langt har det vært frontløp for likviditet. Hver dukkert snappet opp, ”sa han.

Woo la også til at „i så fall vil det være det første CME-gapet på de daglige lysene som forblir ufylt,“ et poeng som ble bestridt av flere andre Twitter-brukere.

Woo twitret også et diagram som faktisk viste, da Bitcoin var på vei mot $ 9700 tidligere denne uken, hoppet kjøpere på BTC-dip før den ble for lav.

BTC Bears kan være i flertall

Likevel, selv om BTC kanskje ikke har en reell risiko for å falle under $ 9700, finner noen analytikere det faktum at Bitcoin ser ut til å ikke være i stand til å gjenerobre motstandsnivået på $ 10 500.

Faktisk, mens BTC-okser kanskje kjøper opp Bitcoin når det begynner å nærme seg 9 700 dollar, ser det ut til at Bitcoin-bjørner konsekvent selger rundt 10 500 dollar. Det faktum at Bitcoin ikke har klart å overgå dette nivået, antyder at BTC-bjørner kan være i flertall denne gangen.

Likevel, mens BTC har vaffet mellom $ 9 800 og $ 10 500 den siste uken, synes handelsmenn fortsatt å være usikre på hvor Bitcoin er på vei videre.

DeFi-berg- og dalbanen ser ut til å være fallende

Usikkerheten som har vært utbredt i Bitcoin-markeder ser også ut til å ha påvirket altcoins, spesielt de i DeFi-rommet.

De neste normale pressene Bedrifter for å øke digital transformasjon Gå til artikkelen >>

Faktisk rapporterte Finance Magnates tidligere denne uken at en rekke eiendeler i DeFi-rommet også ser ut til å være „vaffende“.

For eksempel på onsdag kunngjorde en rekke analytikere over kryptorommet at DeFi-boblen offisielt hadde spratt, og faktisk, data fra kryptovaluta markedsanalysefirma, Messari viste at prisene på 32 av 37 DeFi-tokens var nede over i løpet av 7 dager.

Imidlertid, innen torsdag, så bildet ganske annerledes ut: rundt middagstid CET viste data fra Messari at 32 av de 37 tokens var tilbake i greenen, inkludert tokens som hadde tapt dårligere, tidligere på uken.

I dag er DeFi-markedene imidlertid en blandet pose: over to tredjedeler av DeFi-eiendelene sporet av Messari var tilbake i rødt.

Eiendelene som var i greenen viste relativt beskjedne gevinster; Yearn.Finance ledet pakken med 24-timers økning på 13,76 prosent, mens Mainframe, Loopring og Gnosis fulgte tett etter med gevinster over 10 prosentpoeng. 0x, Airswap, Synthetix, Terra, Cream, Blockmason, Kava og Wrapped Nexus mutual var alle i det grønne for mindre enn 10 prosentpoeng.

#Bitcoin